ALLABO LABORATORIJE

Dobra saradnja i komunikacija sa korisnicima usluga osnov je za zadovoljavajuće rezultate.

POGLEDAJTE SVE LOKACIJEO ALLABU

ALLABO LABORATORIJE osnovane su 2003. godine, otvaranjem laboratorije AL PLUS na Novom Beogradu, ALP laboratorije u Požarevcu i ALV laboratorije u Vršcu. Ove tri laboratorije se objedinjuju 2006. godine u sistem ALLABO LABORATORIJE. Razvoj sistema ALLABO LABORATORIJA se nastavlja otvaranjem novih laboratorija, na različitim lokacijama, u cilju zadovoljavanja potreba korisnika naših usluga.

ALLABO LABORATORIJE su registrovane za laboratorijsku dijagnostiku iz oblasti:


http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/12/allabo-website-36-1.png

Opremljeni smo najsavremenijom laboratorijskom opremom svetski poznatih brendov, firmi Roche (Cobas c6000, Cobas c411, Cobas c111, Integra 400 plus), HORIBA ABX (ABX Pentra XL80, Micros 60).

Visokostrucni I profesionalni kadar uz koriscenje najsavremenije tehnologije i primene principa DLP (Dobre laboratorijske prakse) garancija je TAČNOSTI i POUZDANOSTI vaših rezultata. Stručni tim sistema ALLABO LABORATORIJA prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primenjuje ih u svom radu.

Prepoznavajući potrebe korisnika naših usluga (pacijenata i lekara) uvode se novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme.


ALLABO LABORATORIJE sprovode unutrašnju kontrolu kvaliteta u svim segmentima rada-od prijema pacijenta, trijaže uzoraka, ispitivanja, do izdavanja rezultata.


Uključeni smo u sistem SPOLJAŠNJE kontrole kvaliteta PREVECAL, koji je organizovan kao internacionalni program firme ByoSystems S.A., za biohemijske parametre, kao i EsfEQA-European Society for External Quality Assessment-za imunohemijske anlize (hormone i tumor markere).

Dobra saradnja i komunikacija sa korisnicima usluga osnov je za zadovoljavajuće rezultate. Zbog toga se zaposleni u ALLABO LABORATORIJAMA kontinuirano obučavaju, kako bi u svakom trenutku bili na usluzi pacijentima i lekarima i mogli da daju pravu i stručnu informaciju iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

POGLEDAJTE NAŠE LOKACIJE

http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-07.png
http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-03.png
http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-06.png

http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-08.png
http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-09.png
http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-05.png
http://allabo.rs/wp-content/uploads/2015/11/allabo-website-04.png

ALLABO Tim

Steknite poverenje u nas i posetite nas na vise lokacija u srbiji.

© Allabo 2017. Powered by WUB Medialab. All rights reserved.